Tømrerarbejde i Kokkedal, Fredensborg, Hørsholm og omegn

Stort set alle tømreropgaver udføres - ring og hør nærmere!

Der er næsten ikke den opgave, jeg ikke udfører... Så har du noget tømrerarbejde du skal have udført, skal du bare lade mig høre, og få et tilbud. Jeg kan bl.a. hjælpe med tagdækning, vinduesmontage og dørmontage i Kokkedal, Fredensborg, Hørsholm og omegn. 

Døre og vinduer

Døre og vinduer

Skal du have nye døre og vinduer i din bolig, så kontakt Bøg og Byg ApS. Jeg har stor erfaring i montering og renovering af døre og vinduer. Så skal der monteres nye døre og vinduer, eller skal de renoveres - både ud- og indvendigt, så tøv ikke med at ringe og få et tilbud.

Taglægning

Tagdækning

Skal du have lagt et nyt tag eller skal det blot renoveres, kan du roligt kontakte Bøg og Byg ApS. Jeg har stor erfaring i lægning af alle slags tage.

Tagrender

Tagrender

Skal tagrenderne skiftes? Så kontakt Bøg og Byg ApS. Det er vigtigt at husets tagrender fungerer korrekt, så husets facade, døre, vinduer og sokkel beskyttes.

Tegltag

Tegltag m.m.

Skal du have lagt et tegltag eller anden slags tag, kan du roligt kontakte Bøg og Byg ApS. Jeg har stor erfaring i lægning af alle slags tage.

Fugeteknik

Fugeteknik

Jeg tilbyder hjælp til alverdens fugearbejde. Er det udskiftning af gummifuger, fugning af vinduer og døre eller badeværelset? Så kontakt Bøg og Byg ApS for et tilbud.

Totalentreprise

Totalentreprise

Bøg og Byg ApS tilbyder at stå for totalentreprise af dit næste projekt.
Kontakt Bøg og Byg ApS for et tilbud.

Nybyg

Nybyg / Renovering

Skal du bygge nyt eller blot foretage renovering? Så kontakt Bøg og Byg ApS for et tilbud.

Leveret af