Tømrerarbejde i Kokkedal, Fredensborg, Hørsholm og omegn

Stort set alle tømreropgaver udføres - ring og hør nærmere!

Der er næsten ikke den opgave, jeg ikke udfører... Så har du noget tømrerarbejde du skal have udført, skal du bare kontakte mig og få et tilbud. Jeg kan bl.a. hjælpe med tagdækning, vinduesmontage og dørmontage i Kokkedal, Fredensborg, Hørsholm og omegn. 

Døre og vinduer

Døre og vinduer

Skal du have nye døre og vinduer i din bolig, så kontakt Bøg og Byg ApS. Vi har stor erfaring i montering og renovering af døre og vinduer. Så skal der monteres nye døre og vinduer, eller skal de renoveres - både ud- og indvendigt - så tøv ikke med at ringe og få et tilbud.

Taglægning

Trægulve

Drømmer du om et massivt trægulv, er du mere til parketgulv eller ønsker du dig måske sildebensgulv? Hos Bøg og Byg ApS sørger vi for professionel rådgivning samt montering, slibning og behandling af alle typer af trægulve, og vi er altid garanti for kvalitetsgulve og god service. 

Træterrasser

Træterrasser

Når du skal have bygget en ny træterrasse, så står vi hos Bøg og Byg ApS klar til at hjælpe dig med at udforme, bygge og montere den. Hvad end træterrassen skal være firkantet, rund, i imprægneret træ eller komposit, så kan vi hjælpe kunder med hele forløbet. 

Tegltag

Tegltag m.m.

Skal du have lagt et tegltag eller anden slags tag, kan du roligt kontakte Bøg og Byg ApS. Vi har stor erfaring i lægning af alle slags tage.

Opsætning af køkken

Opsætning af køkkener

Skal du have opsat et nyt køkken eller renoveret dit eksisterende, kan vi hos Bøg og Byg ApS være behjælpelige med hele projektet fra start til slut. Vi har erfaring med renovering, montering og opsætning af køkkener af alle slags og størrelser, og derfor klarer vi også din opgave, stor som lille.

Totalentreprise

Totalentreprise

Bøg og Byg ApS tilbyder at stå for totalentreprise af dit næste projekt.
Kontakt Bøg og Byg ApS for et tilbud.

Nybyg

Nybyg / Renovering

Skal du bygge nyt eller blot foretage renovering? Så kontakt Bøg og Byg ApS for et tilbud.